Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

3 x Palo Santo

Palo Santo oz.sveti les, je eksotično naravno kadilo, ki izvira iz Južne Amerike. Ta les ima bogato zgodovino in je zaradi svojih lastnosti priljubljen po vsem svetu. Izžareva čudovit in enigmatičen vonj, ki se pogosto opisuje kot kombinacija citrusov, evkaliptosa in cedre. Ustvarja pomirjujoče in duhovno vzdušje. Je naraven izdelek in ni škodljiv za okolje. Les je pridobljen iz že odmrlih dreves, kar zagotavlja trajnostno uporabo. Palo Santo se tradicionalno uporablja za energetsko čiščenje prostorov in kristalov. Kadilo odganja negativne energije, čisti zrak in ustvarja pozitivno okolje. Pogosto se vključuje v meditacijo, saj pomaga pri povečanju zavesti, globjem povezavanju z notranjim jazom in ohranja mirno stanje uma.

8,00 

Ni na zalogi

Uporaba: Prižgete ga nad ognjem (odsvetuje se uporaba vžigalnika) in pustite, da nekaj trenutkov gori. Dim in vonj se nato širita po prostoru.

Palo Santo je odličen dodatek za tiste, ki iščejo naravne načine za izboljšanje svojega duhovnega in čustvenega področja. Odkrijte njegovo prijetno aromo in čistilno moč, ter odkrijte čarobnost svetega lesa.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

-24%
Popularno

28,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top