Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
Popularno

Beli žajbelj

Beli žajbelj je izjemno priljubljeno kadilo, ki izvira iz Severne Amerike, tam so ga uporabljali že staroselci v puščavskih območjih. Čudovita rastlina ima bogato zgodovino uporabe pri različnih duhovnih in čistilnih praksah ter je znana po svoji moči za čiščenje in ustvarjanje harmonije.

  • Beli žajbelj se tradicionalno uporablja za čiščenje prostorov in negativne energije oseb. Kadilo odganja nakopičeno energijo, nečistoče in tujke, ter ustvarja čisto in pozitivno okolje.
  • Pogosto se uporablja pri meditacijskih seansah. Pomaga pri osredotočanju, sproščanju stresa in spodbuja globje duhovne izkušnje. Ima tudi nekatere zdravilne lastnosti in se včasih uporablja za lajšanje različnih težav, vključno s prehladi in vnetji ustne votline.
  • Pridelan je na trajnosten način, kar pomeni da je njegova pridelava prijazna do okolja.
  • Za uporabo beli žajbelj enostavno prižgete nad plamenom in pustite, da dim ustvari  čistilni učinek. Z njim lahko greste po vseh prostorih, pri tem odprete vsa okna, da ima negativna energija in nečistoče prosto pot, ali ga preprosto položite v ognjevarno posodo in ga uporabite kot kadilno palčko.

8,70 

Je čudovit naravni vir za tiste, ki iščejo načine za čiščenje svojega okolja in dvigovanje vibracij. Njegova zgodovina in učinkovitost so ga naredili za nepogrešljiv element v številnih duhovnih in čistilnih praksah po vsem svetu. Odkrijte čarobnost belega žajblja in izkusite njegove blagodejne učinke na svoje življenje.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top