Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
Popularno

Črni turmalin surov

Črni turmalin je mineral zaščite in zaupanja. Prinaša nam energijo in moč, blaži občutke tesnobe in krepi imunski sistem. Turmalin nas prizemlji in nas spodbuja k doseganju življenjskih ciljev. Čisti naše telo in deluje kot ščit. Pomaga uresničiti naše zamisli in ideje. Pomaga pri odstranjevanju osebnega strahu in iz prostora odstrani negativno energijo. Ime turmalin izhaja iz Šri Lanke. Tamkajšnji domačini so ga uporabljali za zaščito pred demoni in negativnimi energijami.

  • Kamen zaupanja
  • Ščiti pred elektromagnetnim sevanjem
  • Krepi samozavest
  • Priporoča se pri izčrpanosti
  • Ščiti pred negativnimi energijami
  • Umetnikom pomaga do navdiha
  • Daje moč za doseganje življenjskih ciljev
  • Prinaša rešitve specifičnih problemov
Kristal je izbran naključno.

6,30 

Availability: 3 na zalogi

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Zadnji kosi

6,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top