Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
Popularno

Kadilo dišeči stožci MYSTERY MIX

Uživajte v razkošju skrivnostnih dišav. Ekskluzivni paket backflow kadil s skrivnostnimi mešanimi vonji, vas bo popoljal na misteriozno potovanje v svet neznanega. Paket prinaša raznolikost arom, ki bodo vaš prostor napolnile s skrivnostjo in presenetljivim razkošjem dišav. Zakladnica mešanih vonjev, čaka na vas, da jo odkrijete. V setu prejmete 20 kosov. Čas gorenja: cca 20 minut

7,90 

Skrivnostna raznolikost: Vsak stožec v tem paketu je obogaten s presenetljivo raznolikimi vonji, ki se prepletajo in ustvarjajo edinstveno čutno izkušnjo. Prižig vsakega kadila razkrije nov vonj, ki vas bo presenetil in očaral.

Skrivnostni učinek dima: Dišeči stožci ustvarjajo mističen učinek dima, saj se dimni oblaki spuščajo kot skrivnostni slapovi. S skrivnostnimi vonji boste doživeli pravi dimni spektakel, ki bo napolnil vaš prostor s čarobnostjo.

Odlično darilo: Ta paket MYSTERY MIX je odlično darilo za ljubitelje kadil, ki radi raziskujejo in odkrivajo nove vonje. Svoje najbližje boste razveselili s presenetljivimi aromami, ki jih bodo navdušile in jim prinesle trenutke užitka in magičnosti.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top