Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Kadilo dišeči stožci OCEAN

Predstavljam ti magičen svet backflow kadil, kjer se harmonija vonjev in čarobna estetika srečata v enem samem izdelku. Kadilo stožec z vonjem oceana, je kot morska harmonija, ki bo vašemu prostoru dodala občutek miru in svežine, kot da ste na obali in poslušate nežno šumenje valov. Uživajte v miru in magičnosti oceana s tem čudovitim kadilom. V setu prejmete 20 kosov. Čas gorenja: cca 20 minut

7,90 

Svežina morskega zraka: Vonj oceana je nekaj posebnega. Ob prižigu tega kadila boste začutili, kako morski zrak napolni vaš prostor. To je vonj, ki vam bo pomagal odstraniti stres in vam omogočil, da se sprostite in povežete z naravo.

Čarobnost dimnih slapov: Backflow dišeči stožci so znani po svoji edinstveni izkušnji. Stožec ustvarja čarobne dimne slapove, ki se počasi spuščajo navzdol. Prava vizualna izkušnja, ki bo očarala vaše čute.

Pobeg ob morju: Ob prižigu kadila, vas bo preplavil občutek, pobega na obalo, kjer se lahko prepustite občutku brezskrbnosti in svobode. Vonj oceana bo vzbudil občutek potovanja in pustolovščine, ne da bi za zapustili udobje svojega doma.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top