Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Kadilo dišeči stožci VRTNICA

Dišeči stožci z vonjem vrtnic pričarajo romantično eleganco za vaš dom. Očarajte svoje čute z nežnim vonjem vrtnice, ki združuje čarobnost cvetličnega vrta in eleganco naravne lepote. Naša kadila so kot ljubezensko pismo v naravi, ki bo vašemu prostoru podaril dišečo noto nežnosti. Bogata aroma in čudovita vizualna izkušnja bosta vaš ritual s kadilom spremenili v resnično magičnost. Privoščite svojim čutom razkošje vonja in dodajte pridih harmonije v svoj vsakdan. V setu prejmete 20 kosov. Čas gorenja: cca 20 minut

7,90 

Romantična harmonija: Vonj vrtnice je sinonim za romantično in nežno lepoto. Prižig tega kadila bo vaš dom napolnil z intenzivno aromo vrtnic, ki bo ustvarila vzdušje, kot bi se sprehajali po bujnem vrtu cvetja.

Čarobnost dimnih slapov: Backflow kadila so znana po svoji čudoviti vizualni izkušnji. Ustvarijo dimne slapove, ki ustvarjajo pravi spektakel z vonjem vrtnice. So prava paleta čutnih doživetij, ki vas bodo očarala.

Eleganca v vašem prostoru: Kadila niso le dišeči dodatek, temveč tudi dekorativni element, ki bo okrasil vaš dom s svojo estetiko. Nežna barva in čudovita oblika popestri dom.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top