Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
Popularno

Kadilo dišeči stožci ZELENI ČAJ

Predstavljam ti magičen svet backflow kadil, kjer se harmonija vonjev in čarobna estetika srečata v enem samem izdelku. Kadilo stožec z vonjem zelenega čaja, je kot dišeča poezija, ki bo vašemu prostoru dodala občutek miru in svežine. V setu prejmete 20 kosov. Čas gorenja: cca 20 minut

7,90 

Svežina narave: Vonj zelenega čaja je sinonim za svežino in pomirjanje. Ob prižigu tega dišečega stožca boste v svoj dom povabili vonj svežih zelenih čajnih listov, ki vas bo preplavil s prijetno energijo in osvežil vaše čute. Ta vonj je popoln za sprostitev po napornem dnevu ali za jutranjo meditacijo.

Vodni spektakel: Backflow dišeči stožci so zasnovani tako, da ustvarjajo čarobne dimne vodne slapove, ki se spuščajo navzdol, kar doda mistični pridih. Ko boste prižgali kadilo, boste lahko opazovali, kako dimni oblački potujejo navzdol, kot v čarobnem vrtincu zelenega čaja.

Naravna umetnost: Stožci so izdelani z veliko mero natančnosti in njihova zelena barva, bo popestrila vaš dom. So pravi dekorativni element, ki bo pritegnil pozornost vsakoga

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Popularno

3,50 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top