Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-34%
Zadnji kosi

Kamena strela – special konica

Quartz velja za kristal vseh kristalov. Podpira jasnost uma in pomaga preseči strahove. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča da jih manifestiramo. Je močan nevtralizator negativne energije v prostoru in svoji okolici. Povečuje delovanje drugih kristalov. Znan je po svoji zdravilni moči, zato je dobro, da ga imamo vedno ob sebi. Ščiti pred vdori energij in je še posebej primeren za ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi. Čudovit primerek za prostor, v katerem se želite počutiti lepo. Teža kristala 500g.

  • Uravnava energijo
  • Spodbuja pozitivne misli
  • Prebudi skrit talente
  • Nevtralizira negativno energijo v okolju
  • V prostoru čisti negativno energijo
  • Spodbudi in krepi imunski sistem
  • Odpravlja anksioznost

49,00 

Availability: 1 na zalogi

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Popularno

3,30 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top