Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Karibski kalcit – obesek za ključe

Modri karibski kalcit je kombinacija zelo svetlega oceanskega kalcita ter svetlo rjavega in belega aragonita. Odkrit je bil leta 2019 v Pakistanu. Nadvse zanimiv je zaradi njegove čudovite barve, saj spominja na karibsko morje. Je mineral, ki ima zaradi svoje preperelosti številne razpoke in nepravilnosti, kar ga dela še posebej edinstvenega. Na svetu trenutno ni veliko najdbišč tega minerala, zato trenutno velja za mineral, ki raste v omejenih količinah. Njegove metafizične lastnosti odkrivamo še danes.

  • Spodbuja intuitivne in psihične sposobnosti
  • V naše življenje vnaša ravnovesje energij
  • Spodbuja miren spanec in odganja nočne more
  • Kamen življenjske harmonije in ravnovesja
  • Odličen kamen za meditacijo in delovne prostore, saj pomirja in ščiti pred stresom
  • Zmanjšuje tesnobo in pomaga pri sproščanju napetosti
  • Odličen kamen za pomoč pri učenju, saj izvrstno krepi spomin
Mere: cca 3 - 3,5 cm Kristal je izbran naključno.

14,80 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top