Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Mahagoni obsidian zapestnica

Mahagoni obsidian je posebna vrsta obsidiana, ki ima čudovito barvno kombinacijo z rjavo barvo. Je izjemno močan zaščitni kamen, ki ščiti pred vsemi vrstami negativnosti. Blokira slabe energijske vplive in povečuje povezavo z naravo in zemljo.

  • Uravnoteži čustva in pomirja notranji nemir
  • Uporablja se za lajšanje stresa in tesnobe
  • Spodbuja ustvarjalnost, inovativnost in kreativnost, kar ga dela priljubljenega tudi med umetniki in ustvarjalci
  • Spodbuja pretok pozitivne energije in vitalnosti
  • Njegova energija je pogosto povezana z zemeljsko močjo in stabilnostjo
  • Mnogi po svetu ga nosijo kot talisman ali amulet za zaščito in srečo
 

17,00 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Zadnji kosi

22,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top