Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Medeni kalcit palmstone

Medeni kalcit je povezan z energijo veselja in optimizma. Njegova prisotnost naj bi pomagala dvigniti razpoloženje ter spodbujati pozitivne in optimistične občutke. Medeni kalcit pomaga pri krepitvi samopodobe in samozavesti. Uporablja se za harmoniziranje prostora in vzpostavitvi pozitivne atmosfere. Uporablja se tudi pri meditaciji, za poglobljeno duhovno raziskovanje in za povezovanjem višjimi nivoji zavesti. Prinaša pozitivno energijo in podporo na različnih področjih življenja.

  • Spodbuja kreativnost in inovativno razmišljanje
  • Podpora boljšemu fizičnemu počutju in splošnemu dobremu počutju
  • Pomaga pri prepoznavanju in sprejemanju priložnosti za rast in napredek
  • Krepi dobro samopodobo in samozavest
  • Ima pomirjujoče lastnosti
  • Nosi energijo veselja, sreče in optimizma
  • Uporablja se za čiščenje negativnih energij

4,90 

Availability: 9 na zalogi

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top