Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-12%

Moonstone special

Rainbow moonstone je znan tudi pod imenom beli labradorit. Zaradi igre mavričnih barv na svetlobi je zelo priljubljen med zbiratelji. Je poln mistične lunine energije, katera spodbuja notranjo moč in rast. Nudi nam zaščito na potovanjih. Vpliva na ženski reproduktivni sistem – povečuje plodnost, blaži menstrualne bolečine, lajša porod in uravnava hormonski sistem. Mesečev kamen nas pomirja, spodbuja in uči naravnih življenjskih ritmov.

  • Mineral novih začetkov
  • Prinaša veselje
  • Zaščita na potovanjih
  • Blaži menstrualne težave
  • Ščiti auro pred negativnimi vibracijami, ki se nahajajo okoli našega telesa.
  • Povečuje plodnost
Kristal je izbran naključno.

23,00 

Availability: 3 na zalogi

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top