Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Morsko uho – smudging posodica

Morsko uho je čudovita posodica, ki se uporablja pri tradicionalnih obredih smudginga. Izdelana je iz lupine morskega ušesa, ki ga najdemo v tropskem morju. Posodica ni le funkcionalna, temveč tudi estetsko privlačna in simbolizira povezavo z oceanom in elementom VODE.

  • Uporabnost: Posodica je idealna za držanje in podpiranje smudging kadila, kot sta beli žajbelj ali Palo Santo. Omogoča varno sežiganje kadil med obredom.
  • Duhovni pomen: Morsko uho je pogosto povezano z elementom vode in simbolizira harmonijo, ravnovesje in povezavo z naravo. Uporaba morskega ušesa poglobi vaš obred.
  • Trajnost: Pridobiva se na način, ki ne ogroža populacije morskih organizmov. To pomeni, da je uporaba morskega ušesa pri smudgingu trajnostna in okolju prijazna.
  • Dekorativni element: Poleg svoje praktične vloje je tudi čudovit dekorativni element za vaš dom ali prostor za meditacijo. Lahko ga postavite na poseben prostor ali mesto za smudging, kjer bo s svojo naravno lepoto dodalo poseben čar.
  • Eleganten dizajn: Ponaša se s svojim edinstvenim vzorcem in sijajem, ki ga prinaša narava. Vsaka posodica je unikatna, kar doda poseben čar vsakemu smudging ritualu.

9,90 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top