Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Nefrit žad srček

Žad je skupno ime za kamnini nefrit in žadeit. Ker sta si podobni tako po izgledu kot tudi po lastnostih, predvsem pa zato, ker imata tako podobno vibracijo, oboje imenujemo žad in se njuna uporaba ne razlikuje. S svojimi čudovitimi odtenki zelene barve je žad v prvi vrsti povezan s srčno čakro. Ta pokriva področje ljubezni do sebe, do partnerja in nenazadnje do vseh ljudi. Omogoča nam ljubeče odnose, polne empatije.

  • Kristal harmonije
  • Krepi samozavest
  • Pomaga ohranjati fokus in notranji mir
  • Znan je kot srečni kristal, saj privlači ljubezen, denar, prijateljstvo in zdravje
  • Kristal obilja

6,50 

Availability: 8 na zalogi

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top