Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-13%
Popularno

Paket Balance

Darilni paket Balance je popolna izbira za vse, ki si želijo pridobiti notranjo harmonijo in uravnoteženost. Vključuje izbrane elemente, ki bodo osebi pomagali najti ravnovesje. V paketu najdete čudovito ročno izdelano sojino svečko, ki s svojo nežno svetlobo ustvari sproščujoče vzdušje. Svečka oddaja pomirjujoč vonj, kar prispeva k občutku miru. Poleg svečke je v paketu tudi ročno izdelan podstavek, ki ščiti površino in doda estetski čar prostoru. Za dodatno podporo v paketu najdete obsidian zapestnico, ki velja za zaščitni kamen in pomaga uravnotežiti energije. Obsidian pomaga osebi ohranjati mirnost in osredotočenost. Dodana je tudi kamena strela, kristal z močjo, ki pomaga odstraniti negativnost in dvigniti vibracije. Lahko ga postavite na mesto, ki ga želite energetsko očistiti, ali pa ga preprosto držite v roki med meditacijo. Darilni paket Balance je skrbno izbran in je popolno darilo za tiste, ki si želijo ustvariti notranje ravnovesje.

39,00 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

-19%
Popularno

34,00 

-22%
Popularno

19,50 

-9%
Popularno

29,00 

-20%
Popularno

57,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top