Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-9%
Popularno

Paket Prijateljstvo

Darilni paket Prijateljstvo je popolno darilo za izražanje hvaležnosti in naklonjenosti do svojih prijateljev. Vsebuje dve čudoviti zapestnici iz rose quartza, ki simbolizirata trajno vez med vami in vašo prijateljico. Roževec je znan tudi kot kamen ljubezni in prijateljstva, zato je popolna izbira za to posebno darilo. Zraven tega v darilnem paketu najdete še dve čarobni bubble svečki, ki bosta ustvarili čarobno vzdušje ob prižigu. Te svečke prinašajo sprostitev in toplino, ki jo delite s svojim prijateljem ob skupnem času. Prijateljstvo je dragoceno, in s tem darilnim paketom mu lahko dodate še več svetlobe, topline in ljubezni.

29,00 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

-20%
Popularno

57,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top