Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-20%
Popularno

Paket Self-Care

Darilni paket Self-Care je posebej zasnovan za razvajanje in negovanje sebe ali ljubljene osebe. Vsak element v tem paketu je skrbno izbran, da omogoči popolno sprostitev in razvajanje. Paket vsebuje veliko ročno izdelano sojino svečko, ki s svojo prijetno svetlobo in nežnim vonjem ustvari popolno okolje za sprostitev. Sojina sveča je izdelana iz naravnih materialov in je okolju prijazna, prav tako poseben čar doda leseni stenj, ki spominja na prasketanje ognja. Unikaten podstavek bo dodal estetski čar vašemu prostoru. Podstavek ščiti površino in hkrati doda pridih elegance. Uporablja se lahko za odlaganje nakita, svečk, ključev,... V darilnem paketu najdete tudi dve čudoviti kristalni zapestnici. Roževec prinaša energijo ljubezni, medtem ko selenit spodbuja delovanje ostalih zapestnic in pomaga pri čiščenju energije. Te zapestnice so odličen opomnik na ljubezen do samega sebe in negovanje svojega notranjega ravnovesja. Darilni paket self-care je idealen za tiste, ki si želijo vzeti čas zase, se razvajati in poskrbeti za svoje duševno in fizično počutje.

57,00 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

-19%
Popularno

34,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top