Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Peridot zapestnica

Peridot, znan kot olivin, je čudovit zeleni dragi kamen s številnimi zanimivimi lastnostmi. Ima prepoznavno svetlo zeleno barvo, ki sega od svežih zelenih odtenkov do bolj rumenkastih in olivnih tonov. Njegova barva je posledica prisotnosti železa v mineralu. Simboliziran je kot kamen rasti in izobilja. Mnogi verjamejo, da prinaša srečo in obilje ter spodbuja razcvet v različnih vidikih življenja. Ima bogato zgodovino in številne duhovne ter energijske pomene.

  • Mnogi ga uporabljajo za doseganje notranjega miru. Ima moč čiščenja negativne energije in zmanjševanja stresa.
  • Peridot je povezan s srčno čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri ljubezni, odnosih in čustvenem ravnotežju. Prav tako spodbuja odprtost in ljubečo komunikacijo.
  • Pomaga pri krepitvi samopodobe in samozavesti. Spodbuja pozitivno razmišljanje.
  • Uporablja za spodbujanje kreativnosti in ustvarjalnosti ter za pomoč pri reševanju težav in inovacijah
  • Povečuje vitalnost, moč in energijo
  • Pomaga pri sproščanju negativnih vzorcev in bremen ter pomaga pri obvladovanju življenjskih sprememb
  • Povezan je z duhovno rastjo in razvojem. Uporablja se lahko pri meditaciji in iskanju notranjega vpogleda.

18,00 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top