Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Pink mangano krogla

Rožnati ali mangano kalcit je kamen miline in čustvenega ravnovesja. Krogla je čudovito darilo za prijateljico, saj prinaša občutek povezanosti in ljubezni. Mangano kalcit čisti in podpira čustveno telo tako, da pomaga prepoznavati in osvobajati globoke čustvene vzorce ter travme. V naše življenje prinese radost, nas pomirja in usmerja k pozitivnemu razmišljanju.

  • Poznan kot self-care kristal, vzpodbuja nas da se sprejemamo takšne kot smo
  • Spodbuja pogum, logiko, intuicijo ter samozavest
  • Spodbuja harmonijo
  • Pomaga nam pri težkih in pomembnih preizkušnjah in odločitvah
Teža: 58g

9,50 

Availability: 1 na zalogi

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top