Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-11%
Popularno

Pirit Tumbled

Pirit je mineral zaščite, bogastva in sreče. Spodbuja ustvarjalni pretok idej, ter nam pomaga odkriti naše talente in potencial. Prinaša nam moč, energijo in voljo. Velja za kamen intelekta in povečuje sposobnost pomnenja. Spodbuja osebnostno rast in uspeh. V preteklosti so ga Mehiški Indijanci nosili, da jih je varoval pred drugimi plemeni in jim prinašal srečo. Zaradi njegove svetleče barve so ga že v zgodovini povezovali z bogastvom.

  • Kamen sreče in obilja
  • Izraža pozitivno energijo
  • Razstruplja in prizemljuje
  • Krepi vitalnost in osebno moč
  • Spodbuja premagovanje strahov in krepi duha
  • Blaži tesnobo in stres
Kristal je izbran naključno.

5,80 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top