Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
Popularno

Pistachio kalcit – gobica

Kalcit je eden izmed bolj prisotnih mineralov. Najdemo ga v prosojni, beli, rumeni, oranžni, modri, zeleni barvi. Kalcit je izjemno priljubljen med zbiratelji kristalov predvsem zaradi svoje pestrosti in razgibanosti barv in oblik, ter posledično namembnosti.  Pistachio kalcit nastane zaradi primesi zelenega klorita v belo osnovo kalcita.

  • Pomaga nam prioritizirati naše telesno in duševno zdravje
  • Pomaga, da opustimo slabe navade
  • Pomaga pri izbiri in težkih odločitvah
  • Ob koncu dneva z njegovo pomočjo lažje spustimo stres
Mere: cca 3cm Kristal je izbran naključno.

6,80 

V zgodovini so ga uporabljali že Egipčani. Takrat so iz njega rezljali številne predmete in okrasje, kot tudi stekleničke za parfume. Eno takšnih stekleničk so našli tudi v grobnici Tutankhamuna. Primarno prihaja v beli oziroma prosojni barvi, različne primesi pa lahko ta kristal “obarvajo” in pomagajo spremeniti barvo. Kalcit se uporablja še danes za stabilizacijo zemlje, popravilo betona in ostale namene.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top