Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Podstavek za kadila

Podstavek za kadila in dišeče palčke je narejen z veliko mero natančnosti in je popoln dodatek za ustvarjanje sproščujočega in harmoničnega vzdušja v vašem domu. Ta edinstven podstavek je oblikovan posebej za sprejem dišečih palčk in kadil, kar omogoča varno in elegantno gorenje. Ohranja čistočo in urejenost, ter omogoča, da se vaše dišeče palčke ali kadilo enakomerno in varno sežigajo in sproščajo prijetne vonje. Je popolno darilo za ljubitelje duhovnosti, meditacije in tiste, ki cenijo lepoto in unikatnost ročno izdelanih izdelkov. Ustvarite si trenutke miru in notranjega ravnovesja s tem čudovitim in funkcionalnim dodatkom za svoj dom.

9,50 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top