Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Rodonit zapestnica

Zapestnica je narejena iz čistih kristalov in elastične vrvice, kar omogoča enostavno nošenje in prileganje velikosti zapestja.

  • Krepi srčno čakro, pomaga pri blokadah, odpravlja stara čustva
  • Spodbuja odpuščanje
  • Pomaga preboleti izgubo
  • Odpravlja tesnobo in žalost
  • Skrbi za pretočnost energije Chi
  • Spodbuja regeneracijo in celjenje ran

15,00 

Rodonit je poseben kristal čudovitih barv, ki času pomaga zaceliti še tako globoke srčne rane. Rodonit vam bo na vaši poti sledil kot amulet za podporo novim ciljem. Uporablja se za povrnitev ravnovesja, po hudih čustvenih zlomih ali preizkušnjah. Vrača energijo in vitalnost izčrpanemu telesu.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top