Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Roževec konica

Roževec je kristal srca. Najdemo ga v različnih odtenkih roza barve. Oddaja močne vibracije  ljubezni, topline in sreče. Uči nas brezpogojne ljubezni do najbližjih kot tudi do samega sebe. Pomaga nam preboleti izgubo. Zmanjšuje stres in prinaša čustveno stabilnost. Pomaga pri odpuščanju, sočutju in spravi. Spodbuja na poti do sprememb. V koničasti obliki je čudovit dekorativni kos za vsako poličko.

  • Spodbuja ljubezen na vseh področjih
  • Spodbuja ljubezen do sebe
  • Kamen materinstva (nosečnice)
  • Krepi odnose, intimo, mir
  • Potencira kreativnost, intuicijo in intelekt
  • Transformacijski kristal
  • Kristal romantikov, brezpogojne ljubezni
  • Primeren tudi za dojenčke
Kristal je izbran naključno.

11,50 

Stari Grki so ta kristal pripisovali z boginjo Afrodito in njegov pomeni povezali z lepoto in ljubeznijo. Verjeli so, da z njim človek lahko doseže notranjo harmonijo in zadovoljstvo.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Popularno

3,30 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top