Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Rutiliran quartz – obesek velik

Rutiliran kremen je posebna vrsta Quartza, ki vsebuje igličaste delce rutila. Rutil je mineral v večini sestavljen iz titanovega dioksida. Izraža se lahko v različnih odtenkih.

  • Pomaga pri naši duhovni rasti, in promovira povezavo z duhovnim svetom
  • Zaščiti nas pred zlobnimi nameni
  • Dviguje razpoloženje in nas očisti negativnosti
  • Pomaga, da lažje prebrodimo težja obdobja v življenju
  • Očisti naše misli in duha, da lahko svojo življenjsko pot nadaljujemo lažji
  • Pozitivno vpliva na kronične bolezni, kot sta astma in kronična utrujenost
Obesek je izbran naključno.

15,00 

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top