Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Selenit

Selenit je poznan kot kamen nove dobe. Zaradi čudovitega svetlečega perla sijaja mu pravimo tudi lunin sijaj. Ime je dobil po grški boginji lune - Seleni. Kristal vas bo povezal z vašim notranjim jazom in pomagal doseči želeno mentalno preobrazbo. Prinaša jasnost, odpravlja zmedo in odpira jasno sliko v ozadju težav. Uporablja se lahko tudi za krepitev spomina. Pomaga opustiti negativnost in strahove, ter daje občutek harmonije. Uporablja se za energetsko čiščenje ostalih mineralov. Kristala nikoli ne čistimo z vodo.

3,80 

Kristal je izbran naključno.

  • Uporablja se za srečo in zaščito
  • Telesu daje obilo energije
  • Prinaša občutek varnosti, miru in utehe
  • Čudovito se ujema z ametistom
  • Poveča energijo drugih kristalov
  • Krepi intuicijo

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top