Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
Popularno

Smokey Quartz special konica

Smokey Quartz predstavlja edinstveno različico prosojnega kremena, znanega tudi kot kamena strela. Ta mineral je sestavljen iz silicijevega dioksida, njegova značilna dimna barva pa izhaja iz naravnega procesa obsevanja silicijevega dioksida, ki povzroči prisotnost prostega silicija. Navdušuje s svojo mistično lepoto in edinstvenostjo. V čudoviti freeform obliki ponuja izrazito estetsko vrednost in je eleganten okras za vaš dom, pisarno ali vaš del zbirke kristalov.

34,00 

Ima številne lastnosti:

  • Smokey quartz je znan po svoji sposobnosti, da prebija temo in prinaša svetlobo. Ta kristal je povezan s premagovanjem strahov, negativnosti in stresa ter prinaša občutek zaščite in notranjega miru.
  •  Velja za odličen kristal za čiščenje in zaščito energijskega polja. Pomaga odstranjevati negativne energije ter ohranja in uravnoteži notranje energije.
  • Spodbuja občutek stabilnosti in osredotočenosti. Uporablja se za povezavo s korensko čakro in za krepitev zemeljske energije.
  •  Pomaga pri sproščanju napetosti, razbijanju negativnih vzorcev in lajšanju stresa. Pomaga pri doseganju notranjega ravnovesja in harmonije.
  • Pomaga pri manifestaciji sanj in prinese duševni mir.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top