Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0
-24%
Popularno

Spiritualna škatla

Spiritualna škatla čarobnih darov narave nosi v sebi moč in lepoto, ki odpira vrata duhovnemu raziskovanju in notranjemu miru. Vsebuje: Kadilo beli žajbelj, palo santo, zapestnico obsidian, kristal kamena strela, pink mangano in selenit. Ta čarobna škatla z dragocenimi darili narave je odličen pripomoček za meditacijo, duhovno rast in osebno preobrazbo. Vsak element v njej ima svoj pomen in energijo, ki vam pomaga pri odkrivanju notranjega miru in harmonije. Čudovita ideja za darilo.

28,00 

Ko odprete to spiritualno darilo, vas prevzame vonj belega žajblja, ki simbolizira čistost in očiščenje. Beli žajbelj se tradicionalno uporablja v raznih obredih in pri čiščenju prostora.

Palo Santo, sveti les, vam nudi zaščito in pomoč pri meditaciji. Njegov prijeten vonj vabi k notranjemu miru in harmoniji.

V škatli boste našli obsidian zapestnico, ki simbolizira zaščito pred negativnimi energijami. Ta črn vulkanski kamen vam pomaga pri odpravljanju strahov in dviga samozavest.

Kristal kamena strela vas povezuje z energijo neba, odpira vas za nove ideje in priložnosti. Razblinja zmedo in vam omogoča jasno razmišljanje.

Pink mangano zvezdica, nežen in srčen kristal, vam pomaga pri sprejemanju in izražanju ljubezni ter sočutja. Je simbol odpiranja srca in povezovanja z drugimi.

Selenit, angelov kamen, vam prinaša čistost in svetlobo. Uporablja se za čiščenje energijskega polja in dvigovanje vibracij vašega okolj

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top