Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Šungit

Šungit najdemo le na enem koncu sveta – v Rusiji v pokrajini Karelia. Velja za izjemno učinkovitega in zdravilnega. Njegova moč, naj bi 10x presegla moč drugih podobnih kamnov za čiščenje. Kamen je tako priznan, da se tudi medicinska stroka strinja s tem, da ima pozitivne lastnosti na živa bitja in ga priporoča za uporabo v vsakem gospodinjstvu. Je najprimernejši kristal za energiziranje in čiščenje vode.

5,50 

Njegov izvor še danes ni pojasnjen, saj nekateri znanstveniki trdijo, da je najdišče posledica meteorja iz vesolja, nekateri pa, da je iz časov ko so Zemljo preplavljali starodavni oceani. Njegova starost je ocenjena na 2 milijardi let.

  • Ščiti pred elektromagnetnimi sevanji
  • Upočasni proces staranja in ohranja vitalnost telesa
  • Obnavlja in revitalizira tkivo
  • Visoka vsebnost ogljika (95-98%)
  • Primeren za delovno mesto
  • Povečuje notranjo moč
  • Posrka negativno energijo
  • Vzpostavi porušeno ravnovesje
  • Pripomore k zmanjšanju tesnobe

Kristal je izbran naključno.

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top