Brezplačna dostava in darilo nad 50 €
0

Sveča AMAI

Predstavljamo vam posebno sojino svečko AMAI. Sveča združuje naravne materiale, leseni stenj ki pričara posebno vzdušje in spominja na prasketanje ognja in poskrbi za romantično vzdušje ob večerji v dvoje ali branju knjige. Čudovito darilo za vsako priložnost ali ideja za popestritev vašega doma.

23,50 

Ni na zalogi

Vsebuje ročno izdelano posodico iz mavca, ki svečki daje eleganten pridih. Vsak kos je skrbno oblikovan in ko svečka izgori, se lahko uporabi kot posoda za shranjevanje, cvetlični lonček ali lonček za pisala.

Sojin vosek ne vsebuje toksinov in ne onesnažuje okolja. Čas gorenja je podaljšan za 35-50% od gorenja običajnih sveč.

Ročno narejene v Sloveniji.

7,5×7,5 cm

150ml voska

Sveče služijo tudi kot dekorativni kos vsakega doma.

*Pri posamezni svečki lahko pride do minimalne razlike, saj so vse ročno izdelane in unikatne.

  • Gorečo svečo vedno postavite na površino, ki je primerna za visoke temperature, saj boste s tem preprečili morebitne poškodbe pohištva
  • Shranjujte izven dosega otrok in domačih ljubljenčkov
  • Sveče nikoli ne pustite goreti brez nadzora
  • Shranjujte stran od vnetljivih predmetov

Brezplačna dostava

Izkoristite brezplačno dostavo ob vsakem nakupu nad 50€.

60-dnevna garancija

Če z izdelki niste zadovoljni nam lahko pišete in vrnemo kupnino.

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Naročite zdaj in prejmite izdelke v samo 1-2 dneh.

Kakovostni izdelki

Naše vodilo pri izbiri je kakovost in edinstvenost.

Morda vam je všeč tudi

-6%
Zadnji kosi

32,00 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kristali so čudoviti naravni darovi, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja. Uporabljajo se lahko na različne načine, odvisno od naših potreb. Da bi izkoristili njihovo energijo, jih lahko nosimo kot nakit, jih postavimo v naš dom ali se meditativno povežemo z njimi. Vsak kristal ima svoje edinstvene lastnosti, zato se lahko uporabljajo za lajšanje stresa, spodbujanje kreativnosti, povečanje notranje moči in še več. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo z namenom, ki ga želimo doseči. S pravilno uporabo, bodo kristali postali dragocen del našega vsakdanjega življenja, ki nam bo pomagal doseči notranje ravnovesje.

Čiščenje in programiranje kristalov je pomemben korak, da ohranite njihovo energijo in okrepite njihove lastnosti. Sledite preprostim navodilom, da bodo vaši kristali polni močnih, energijskih vibracij. Več informacij najdete na blog članku.

Začetek potovanje v svet kristalov je lahko navdušujoč in koristen. Tukaj je nekaj osnovnih navodil za začetnike, kako začeti delati s kristali. Izbira kristalov: Začnite s preprostimi in priljubljenimi kristali, kot so ametist, roževec ali jaspis. Postopoma raziskujte tudi druge vrste.

Scroll to Top